Благодарение на фотошпиони от motor1, можем да видим първите движещи

...
Благодарение на фотошпиони от motor1, можем да видим първите движещи
Коментари Харесай

Фотошпиони уловиха новото BMW 5er - то ще е електрическо

Благодарение на фотошпиони от motor1, можем да забележим първите движещи се прототипи на бъдещата баварска " петица ". Тестовите коли са мощно замаскирани и явно имат краткотрайно осветително съоръжение, само че самото тяло наподобява към този момент серийно.

На предните порти и задната ризница има надписи Hybrid Test Vehicle и Electric Test Vehicle, което значи, че BMW са почнали да работят за седани с електрифицирани версии. Компанията нееднократно е казвала, че в фамилията на петата серия ще се появи пълновръстен електромобил.

Производството му ще бъде в Динголфинг - същото място, където се прави и новия електрически кросоувър на марката. Хибридни модификации с опция за зареждане от мрежата се оферират и в BMW 5 Series от актуалното потомство. Те са маркирани с показатели 520e, 530e и 545e.

Радиаторната решетка на новата " петица " наподобява много необятна, само че въпреки всичко не толкоз гигантска, колкото на новата четвърта серия, M3 / M4 или електрическата кола i4. На багажника се вижда дребен спойлер. Шпионите не са съумели да снимат салона, само че някои фотоси демонстрират, че целият челен панел е затворен. Това може да значи, че ще бъде изцяло модифициран, да вземем за пример, ще конфигурират новия интерфейс iDrive 8 с един закривен екран - както на iX и i4.

Тъй като прототипите ни попаднаха за първи път, надали ще се чакат министър председатели в близко бъдеще. Най-вероятно това ще се организира през втората половина на идната година: първо ще бъде показан седанът, а по-късно и комбито. Свързаният лифтбек BMW 6 Series GT, обновен предходната пролет след петото семейство, е малко евентуално да оцелее при цялостна промяна на поколенията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР