Благодарение на аргановото масло можете да направите косата и кожата

...
Благодарение на аргановото масло можете да направите косата и кожата
Коментари Харесай

Великото арганово масло и невероятните му ползи

Благодарение на аргановото масло можете да извършите косата и кожата си лъскави, красиви и здрави. Все отново не инцидентно се прибавя в съвсем всички козметични препарати и е желано от доста дами.

Вижте кои са петте най-хубави негови свойства!

Слънцезащита 

Антиоксандите в аргановото масло имат свойството да защищават кожата от изгаряния и да подтикват обвновлението на кожните кафези. Например от африканското население то се употребява с тъкмо същата цел.

Хидратира 
 Ето по този начин се подготвя БИО масло за 5 минути Ето по този начин се подготвя БИО масло за 5 минути
Маслото е доста скъп артикул, който всеки би трябвало да употребява. Въпросът е в това, че по-голямата част от продуктите, които можем да си...

Има страхотни хидратиращи и овлажняващи свойства и тъкмо поради тях се поставя в редица балсами, сапуни, лосиони и така нататък То съдържа доста витамин Е, който оказва помощ за задържането на влагата в кожата.

Изравнява тена

Много от нас непрекъснато се сблъскват с този проблем през лятото и избиването на неприятни петна по кожата. Аргановото масло от своя страна съумява да ги третира и отстранява сполучливо.

Помага при акне

То има противовъзпалителни свойства и по този начин облекчава акнето.
 Супер положително зрение и пъклен здрава и лъскава коса с това масло! Супер положително зрение и пъклен здрава и лъскава коса с това масло!
Има безчет средства по магазините, които да ни оказват помощ при битката с неприятното зрение и сухата и слаба коса, само че те нормално по никакъв начин не с...

То даже може да има позитивен резултат и при кожни инфекции, когато са породени от бактерии и гъбички.



Подобрява положението на скалпа 

Точно поради своите хидратиращи и овлажняващи свойства, то е доста уместно и за положението на главата и скалпа. То облекчава изсъхнал и нервиран скалп, който е податлив към пърхот, сърбеж и зачервяване.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР