Бизнес академията за стартиращи предприемачи ще проведе своетo първо издание

...
Бизнес академията за стартиращи предприемачи ще проведе своетo първо издание
Коментари Харесай

Безплатна академия за стартиращи предприемачи организират в Стара Загора

Бизнес академията за започващи бизнесмени ще организира своетo първо издание в Стара Загора през март. Програмата е безвъзмездна и цели да насърчи бъдещи бизнесмени да развият лични хрумвания, като ги трансфорат в сполучливи бизнес инициативи. Нейни  уредник е „ IT Стара Загора “ - съдружие, фокусирано върху развиването на цифровата и предприемаческа екосистема в града и района. Академията се организира в партньорство с Фондация „ Америка за България “ и Асоциацията на българските водачи и бизнесмени (ABLE).

Академия BASE ще започва през март и в продължение на 12 седмици участниците ще се срещат с към този момент потвърдили се бизнесмени, които ще предават своя опит в разнообразни посоки – финанси, продажби, маркетинг, човешки запаси, правни правила, презентационни умения, с цел да предадат на участниците всички базови познания, нужни за започване и насърчаване на сполучлив личен бизнес. Лекциите ще се организират присъствено в споделеното работно пространство The Lodge Coworking Space.
-->
Програма BASE няма ограничавания във възрастта на участниците. В миналите към този момент 32 издания в разнообразни обитаеми места в България се включват както младежи бизнесмени, по този начин и хора в зрелост – всеки от тях с забавна концепция или към този момент работещ личен бизнес.

Целта на е в края на образованието, с поддръжката на менторите и уредниците, участниците да приготвят и показват бизнес проект за своя план. Жури ще дефинира спечелилите по заложени критерии. Победителите на първите три места ще получат и финансов тласък от планувания награден фонд.

Кандидатстването е отворено до 21 февруари на следния, където има и повече информация за образованието.

На 2 февруари, на специфичен уредниците ще опишат повече за първото издание на BASE Стара Загора. В събитието ще се включат и бизнесмени, към този момент минали през програмата и сполучливо стартирали личен бизнес. 

 

За Сдружение „ IT Стара Загора “

Сдружението работи за развиването и одобряването на локалната предприемаческа, цифрова и IT екосистема в Стара Загора и района. Вярваме, че той има голям капацитет, който може да сложи града на софтуерната карта на България.

Установяването на дейно партньорство и интензивно взаимоотношение с всички участници в бранша, организирането на разнообразни начинания и повишението на квалификацията и уменията на целеви групи в региона на цифровите умения са част от нещата, посредством които се стремим да допринесем за развиването на цифрова Стара Загора.

За Фондация „ Америка за България “

Фондация „ Америка за България “ е самостоятелна благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за подсилване на частния бранш в страната. Всяка година подарява по към 20 милиона $ от своя капитал по четири основни целта: бизнес, предприемачество и технологии, положително обучение и работни умения, удобна бизнес среда, културно-исторически и естествен туризъм.

За Асоциацията на българските водачи и бизнесмени (ABLE)

Асоциацията на българските водачи и бизнесмени (ABLE) е дейна общественост от предприемчиви младежи, фокусирани върху развиването на предприемаческата просвета и насърчване на водачеството в разнообразни сфери на публичния и стопански живот в България. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР