Бившият №1 в световната ранглиста Новак Джокович загуби снощи финала

...
Бившият №1 в световната ранглиста Новак Джокович загуби снощи финала
Коментари Харесай

Нещо в бутилката на Джокович взривява света на спорта

Бившият №1 в международната класация Новак Джокович загуби нощес финала на Мастърс шампионата в Париж, отстъпвайки с 6:3, 3:6, 5:7 на 19-годишния датчанин Холгер Руне. Преди това сърбинът победи Стефанос Циципас в трагична борба. По време на полуфинала обаче се случи нещо много необичайно, което е напът да взриви света на тениса.

Журналистът Деймиън Райли от английското издание " The Spectator ", който участва на мача в зала " Берси ", запечата любопитен миг - съмнително държание на физиотерапевта на Джокович - Улисес Бадио, и част от антуража на сърбина.

По време на една от почивките Бадио стартира да сипва нещо в бутилката, която секунди по-късно бива занесена на международния №7 от едно от децата, подаващи топките. Аржентинецът обаче от самото начало се прикрива, а когато различен човек от екипа вижда, че го снимат, кара двама от седящите до него да се нареждат по този начин, че да пречат на камерата.

Can anyone who knows tennis explain what is going on here, and why it’s being done this way? It looks amazingly dodgy.
— Damian Reilly (@DamianReilly)
" Може ли някой, който е наясно с тениса, да ми изясни какво става тук и за какво се случва по този метод? Изглежда доста подозрително ", написа Деймиън Райли.

" Липсата на любознание от страна на медиите е изумителна. По време на " Уимбълдън " Джокович изясни в цялостна с публицисти стая, че пие " магическа запарка ", а те единствено се засмяха ", добави английският публицист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР