Бившият защитник на Реал Мадрид Роберто Карлош се завръща във

...
Бившият защитник на Реал Мадрид Роберто Карлош се завръща във
Коментари Харесай

На 48 години: Роберто Карлош се завръща във футбола

Бившият бранител на Реал Мадрид Роберто Карлош се завръща във футбола. 48-годишният международен първенец с Бразилия ще носи екипа на " The Bull In The Barne ", който играе в районната лига на град Шросбъри.

Карлош бе пуснат на търг в онлайн уеб страницата за търговия на всевъзможни неща ebay и дилетантите от Англия си осигуриха услугите на някогашния защитник още и на Интер. Очакванията са бразилецът да влезе като запаса в дуел на " The Bull In The Barne " през февруари.

„ Той е един от най-хубавите леви крайни бранители за всички времена. Определено е на необикновено равнище. Това към момента не се е случило, в този момент е просто фантазия ", съобщи нападателят и основен секретар на тима Матю Браун пред BBC.

Роберто Карлош е печелил четири трофеи на Испания с Реал Мадрид и е ликувал три пъти в Шампионската лига с " кралския " клуб. През 2002 година бранителят стана международен първенец с Бразилия на Мондиала в Южна Корея и Япония.

От няколко години бразилецът гради треньорска кариера, само че към този момент без триумф. Той има опит най-много в турското състезание, където водеше Сивасспор и Акхисарспор. Бил е отпред още на Анжи Махачкала и Делхи Динамос от Индия. Преди месец се заприказва, че Фенербахче ще го вземе за треньор, само че до диалози сред двете страни не се стигна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР