Бившият заместник-кмет на район „Студентски“ в Столична Община от Демократична

...
Бившият заместник-кмет на район „Студентски“ в Столична Община от Демократична
Коментари Харесай

Млада надежда на ДБ отиде при Продължаваме промяната

Бившият заместник-кмет на регион „ Студентски “ в Столична Община от Демократична България ще се яви на изборите от партията на дуото Петков- Василев. Така младата вяра на Демократична България Искрен Арабаджиев отиде в " Продължаваме промяната ".

Ето какво написа той:

Днес подадох листата на " Продължаваме промяната " за област Ловеч в районната изборна комисия. Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, че ми гласоподаваха доверие да повеждам листата в родния си град.

Пиша идващите редове, тъй като дължа няколко думи за какво напуснах поста на заместник-кмет на столичния регион „ Студентски “ и за какво се взех решение да се включа в листата на „ Продължаваме промяната “ за идните избори.

Ето я и късата последователност на събитията. Хората, които ме познават, знаят, че постоянно съм заявявал гражданската си позиция намерено. Чрез интензивно включване в митинги, които пазят разнообразни дела, съм се опитвал да трансформира системата извън, само че след всяко присъединяване осъзнавах, че редом с това, е нужна смяна и от вътрешната страна. Затова преди две години одобрих поканата да се причисля към управлението на регион „ Студентски “.

Още в първия си работен ден като заместник-кмет си бях сложил за цел да подобря връзката сред жители и администрация. Лягах и ставах с мисълта за сигналите и проблемите на жителите и търсех съответните решения по отношение на пълномощията на институцията. Комуникирах с тях и давах всичко от себе си да върна доверието им към общинската администрация. И имам вяра, че значително съумях. Липсата на опция да отговориш на упованията на всички жители обаче има демотивиращ резултат. Това бе и повода да се замисля дали мога да извървя още едно ходило и да работя на национално равнище за осъществяване на промени, които да дадат повече пълномощия и запаси на общините да работят дейно за разрешаване на проблемите, с които се срещаме всеки ден.

Но за какво тъкмо в този момент и за какво тъкмо в „ Продължаваме промяната “ с Кирил Петков и Асен Василев?

Познанството ми и с двамата датира от 2013 година Тогава като студент се включих в „ Харвардските курсове “, които те водят изцяло гратис и за които отделят значителен запас от време и сила. В основата си курсовете съставляват полемики с проблеми и образци от действителния свят за това какво е належащо една бедна страна да стане богата. Признавам, че методът на целия екип съумя да разпали въображението ми, което след това ми оказа помощ да бъда цивилен деен.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР