Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратарите

...
Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратарите
Коментари Харесай

Владимир Манолков с трети Камп за вратари-таланти

Бившият вратар на Локомотив (Сф) и сегашен треньор на вратарите Владимир Манолков разгласи във Facebook, че неговата школа започва набиране на участници за трети летен камп за млади вратари в Албена през месец юни.

Владимир Манолков, който през 2019 година взе присъединяване в извънредно влиятелния треньорски семинар Goalkeeping Conference в Загреб с присъединяване на 50 лектори от целия свят, измежду тях имена на много митове на вратарския пост - Оливер Кан, Петер Шмайхел, Стипе Плеткоса, Жозе Самбаде, Кристоф Лолишон от Челси и доста други. 
Ето детайлностите от него:
Скъпи гости на страницата Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School,
Наистина на драго сърце и горделивост Ви разгласявам, че акцията по набиране на участници за трети летен вратарски лагер започва от през днешния ден!
Всеки наш вратарски лагер ще съдържа нови и нови тренировки, видео и теоритични познания, завладяващи моменти и запаметяващи прекарвания, както и посетител треньори и мениджъри от страната и чужбина. Планът е да се организира два пъти в годината във формат на летен и зимен подготвителен лагер.
Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, кани стимулирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат присъединяване в единственото профилирано образование за вратари в България, а точно: 3-rd Summer ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2022
Дата на осъществяване на трети летен лагер за вратари е от 19.06. до 24.06. 2022г. в комплекс Албена, хотел Вита Парк & Аквапарк.
ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подобаващ за вратари на възраст 8-18 години, които желаят да развият своите умения и да получат по-добро схващане на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за присъединяване да са придобили положителни съществени умения, подобаващи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене.Вратарите ще бъдат разграничени на групи въз основа на възрастта. По време на програмата ще работим с другите етапи на играта, според методология, основана на техника, позициониране, взимане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: ловене и изтребване на топката, блокове, удари, 1 против 1, реакция и други. Правилното място и време да създадем децата си по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи.
Започнах обръщението си с думата „ горделивост “ и това не е инцидентно – в ART GOALKEEPER TRAINING CAMP в действителност се гордеем с доста неща, част от които са изредени по-долу:
 Със старта на ART GOALKEEPER TRAINING CAMP ние поехме уговорката да допринесем за развиването на вратарите, които с твърдоглав труд да доближат високо интернационално равнище, като практикуват профилирано образование за вратари от най-ранна възраст и самостоятелно поредно следене във времето.
 Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на Европейско равнище.
 Високо ценим отдадеността, професионализма и дисциплината на вратарите, които взеха присъединяване до момента за което благодарим на безусловно всички.
 Отчитайки провокациите пред нас изключително в днешни дни, наша неотклонна и основна цел остава развиването на вратарите в България – с отговорност, с помощ, с схващане, с почитание, в интерес на всички участници с които ще работим и за футбола като цяло.
Всички участници в края на вратарския камп ще получат документ и статуетка за сполучливо показване, като най-добре представилите се вратари ще завоюват и специфична премия статуетка “Вратар на лагера ”, както и фотография в албум “Стена на славата ” в страницата на уредника: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School
Вижте фотоси от Първи летен вратарски лагер в курорт Албена тук: Пълната стратегия съдържаща цялата информация, както и форма за присъединяване ще може да получите, като се обадите на телефон: 0886 00 93 93 – Владимир Манолков
Можете да ни следите и пишете в формалната страница на вратарската школа във фейсбук - Vladimir Manolkov Goalkeeper Trainig School, както и в инстаграм - VMGoalkeeperТrainingSchool
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР