Бившият треньор на Локомотив Пловдив, който съвсем скоро трябва да

...
Бившият треньор на Локомотив Пловдив, който съвсем скоро трябва да
Коментари Харесай

Акрапович: Разбирам феновете на Локомотив Пловдив

Бившият треньор на Локомотив Пловдив, който напълно скоро би трябвало да бъде разгласен като ментор на ЦСКА - Бруно Акрапович, разяснява пред Дарик и dsport решението му да поеме отбора от " Българска войска ".

" Дали е изненада, или не - всеки чака, че ЦСКА ще откри нов треньор. Моментът беше подобен. Аз взех решение да го направя и по този начин се получи. Моите цели са същите, както и тези на ЦСКА. Вярвам в себе си и качествата си. Мога да оказа помощ на подобен огромен тим да печели огромни неща. Работата на всички места е сложна. ЦСКА има качествени играчи и мога да реализира задачите, които имам ", сподели Акрапович.

" Няма по какъв начин Крушарски да знае това от две седмици, че ще поема ЦСКА. В четвъртък имах първи контакт с господин Ганчев. Може единствено да е предполагал ", разкри босненецът.

" Искам да кажа на почитателите на Локо, че съм признателен за всичко, което направиха за тима. За всички хубави моменти, които имахме дружно. Че съм горделив, че съм бил треньор на подобен огромен тим с такива страхотни почитатели. Разбирам, че ми се сърдят. Стискам палци за Локо Пд. Вярвам, че тимът ще има по-големи триумфи от сегашните ", съобщи треньорът, донесъл на Локо две Купи и Суперкупа на България.

" Нямам доста време за адаптация, само че човек би трябвало да е отворен за нови обстановки, който може да се приспособи към всяка обстановка. Вярвам в това. Нужно е да се поговори с играчите. Тряба да те ме опознаят, както и аз тях. Има задоволително време за този мач ", сподели още Акрапович.

" Всички елементи по контракта ми ще уточним на следващия ден за последно. Сега не мога да ви дам детайлности ", приключи босненецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР