Бившият световен шампион Тони Белю предупреди сънародника си Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион Тони Белю предупреди сънародника си Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Бивш световен шампион: Джошуа трябва много да внимава, защото Пулев е много опитен и е видял всичко

Бившият международен първенец Тони Белю предизвести сънародника си Антъни Джошуа да внимава с Кубрат Пулев в идния мач посред им. Бомбардировача бе безапелационен, че Кобрата е доста мощен боксьор, който има доста опит, тъй като е видял всичко в спорта.

Белю също по този начин показа, че Пулев ще бъде пределно стимулиран да завоюва, защото " един удар може да го изстреля към звездите ".

" Хората подценяват противника на Джошуа, само че Кубрат Пулев е мощ, с която той би трябвало да се преценява. Той не е мек, в противен случай - огромен, мощен и мощен е. Той е доста умел, тъй като е видял всичко. Аз съм гледал доста негови мачове, още от аматьорските шампионати. Гледал съм го на европейското състезание преди повече от 10 години. Много ловък, теоретичен боксьор. Това е неговата мега вечер, един удар може да го изстреля към звездите. Ще напише историята на своята татковина, в случай че завоюва този мач. Освен това ще завоюва пари, които ще трансформират целия му живот. Има огромна разлика сред Ей Джей и съперниците му. Защото за него това е просто следващият мач, до момента в който за хора като Пулев това е шансът на живота им ", сподели британецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР