Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев не разкри

...
Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев не разкри
Коментари Харесай

Narod.bg позна: Иван Демерджиев се натиска за кмет на Пловдив „за благото на държавата“

Бившият длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев не разкри дали ще бъде кандидат-кмет в Пловдив на идните локални избори, само че разгласи, че ще бъде част от публичния живот на града. Както обаче Narod.bg към този момент писа, пловдивчанинът изрично ще се пусне в борбата за кметския пост на локалните избори през есента.

„ Аз ще бъда част от публичния живот на Пловдив и считам да го употребявам за богатството на страната. Ролята ми на държавник ще продължи. Ще се боря на този терен. Докъде ще ме води това – ще забележим. Ситуацията дефинира дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не “, сподели юристът пред бТВ.

Реклама

Демерджиев прикани да се изчака „ събитията да се развият, да пристигна съответният миг “, когато ще може да разяснява непосредствено.

„ Натрупах опит и считам да го употребявам за наличие в публичния живот. Ако се явя на избори, не знам дали ще са локални или различен тип, уповавам се хората да оценят дейностите ми, които са видели “, сподели още Иван Демерджиев.

Попитан за какво не е станал част от съветниците на президента Румен Радев, който назначи някои от служебните министри в понеделник, някогашният силов министър разяснява, че няма предпочитание да заема пост на този стадий.

„ Последните години подкрепям систематични контакти с президента и неговата администрация. Смятам и отсега нататък да е по този начин “, изясни още Демерджиев.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР