Бившият селекционер на България и легенда на Германия - Лотар

...
Бившият селекционер на България и легенда на Германия - Лотар
Коментари Харесай

Лотар Матеус: България няма никакви шансове срещу Швейцария

Бившият селекционер на България и легенда на Германия - Лотар Матеус, даде извънредно отрицателна оценка на родния ни футбол. В изявление пред най-авторитетното швейцарско издание blick.ch някогашният полузащитник съобщи, че в българския футбол доста хора мислят най-вече за себе си, а не за ръководството на спорта.

България стартира международните квалификации с домакинство на Швейцария. Срещата е в четвъртък на стадион “Васил Левски”.

“За страдание, нищо не се е трансформирало с годините в България. Трудностите взимат превъзходство и има доста неразбории. Много хора поставят себе си над футбола. България няма никакви шансове против Швейцария. Всеки мисли единствено за себе си и има доста неяснота - по този начин беше и по мое време, когато бях там. Има доста персонални ползи, в това число и стопански. Не е въпрос единствено на футбол, а има непрекъсната битка за власт. България би трябвало да вземе образец от Унгария, където са единни в управлението и са сполучливи ", съобщи Матеус.

Германската легенда разяснява и кончината на Диего Марадона, споделяйки последната си среща с гениалния аржентинец.

“Смъртта на Марадона ме натъжи доста. Но последния път, когато го видях към този момент бях разтресен и забелязах, че към този момент е изгубил надзор върху живота си. Това беше на Световното в Русия през 2018-а. Живееше в личен свят. Гледаше теб, само че като че ли гледаше през теб. Единственото нещо, което подсещаше за неговото минало бе, че му доставяше наслаждение да е в центъра на вниманието. Оставяше се да бъде уважаван, само че се усещаше, че не е добре. Не имам вяра, че е бил погубен, каквато доктрина се появи в Аржентина. Просто очевидно хората към него постоянно са му давали субстанциите, които е желал. Съжалявам за Диего, в случай че се беше погрижил за себе си, щеше да е още жив ", добави Матеус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР