Бившият състезател в най-популярната ММА верига UFC - Антъни Джонсън

...
Бившият състезател в най-популярната ММА верига UFC - Антъни Джонсън
Коментари Харесай

Джонсън: Нгану ме удари веднъж преди няколко години... Още ме боли

Бившият играч в най-популярната ММА верига UFC - Антъни Джонсън разяснява експлозивността и нечовешката мощ, която има новото събитие в тежка категория на конкуренцията - Франсис Нгану.

В последната си борба досега в осмоъгълника, на UFC 218, камерунецът нокаутира още в първия рунд една от легендите в смесените бойни изкуства Алистър Оувърийм.

 Снимка 327627
Източник:

По всяка възможност Звяра от Бати ще получи това, на което се надява - конфликт за купата в дивизията против сегашния първенец Стипе Миочич.

 Снимка 327628
Източник:

Ето и коментара на Джонсън, за последно подвизавал се в лека тежка категория на UFC, прочут точно със способността си да нанася безмилостни нокаути:

" О, дребосъче! Само като си помисля за него и нещо в мен ме кара да попипам лицето си. Да видя дали всичко ми е наред.

Проведохме един спаринг един път в залата. Не се впечатлих от размерите му, тъй като и различен път ми се беше налагало да се удрям с по-едри от мен състезатели. Така се подготвях на още по-високо равнище за личните си срещи.

 Снимка 327841
Източник:

Започнахме. Помня, че го ударих няколко пъти, само че той освен не се оплака, а и очевидно не понесе никакви провали. Бяхме с огромни ръкавици, тъй че отдадох това на този факт.

След това обаче ме откри той... Още помня чувството. Разлюля ме. Определено бях засегнат. Спомням си случая и по всяка възможност скоро няма да го не помни.

Няма техника. Поне не към момента. Но представяте ли си един мач сред него и Дерик Люис? Не ми се ще да съм прекомерно покрай кръга, когато тези двамата влязат на замяна ", разяснява Джонсън.



 Камен Георгиев пред ТОПСПОРТ: Франсис Нгану ще е идващият първенец на UFC в тежка категория
Камен Георгиев пред ТОПСПОРТ: Франсис Нгану ще е идващият първенец на UFC в тежка категория

" Холоуей си беше написал домашното против Алдо, дамският конфликт евентуално се е харесал единствено на роднините на състезателките "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР