Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще официализира кандидатурата си

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще официализира кандидатурата си
Коментари Харесай

Съдбовни думи на Тръмп, ето кога ще ги каже

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще официализира кандидатурата си за президентските избори на 15 ноември, във вторник, удостовери един от околните съветници на републиканеца. Досега магнатът единствено намекваше, че обмисля да се кандидатира, а неотдавна даде обещание и, че ще заяви нещо значимо, точно на 15 ноември. " Президентът Тръмп ще разгласи във вторник, че е претендент за президентските избори. Това ще бъде едно доста изпипано известие, грижливо квалифицирано ", сподели Джейсън Милър, консултант на Тръмп, представен от Българска телеграфна агенция.

" Разбира се, че ще се кандидатирам. Ще го направя и желая да се уверя, че хората знаят, че аз съм цялостен с сила и че ние би трябвало да вкараме тази страна още веднъж в релси ", е споделил Тръмп на Милър. " Всеки знае, че ще се кандидатирам, тъй че хайде да го направя ", е допълнил той.
-->
Влиянието на Тръмп в Републиканската партия си остава мощно, само че то пострада леко от резултатите от междинните избори, на които негови съратници се показаха разочароващо.

За сметка на това губернаторът на щата Флорида Рон Десантис, който е новата звезда на твърдото крило в десницата, бе избран отново триумфално. Тази победа го утвърждава като евентуален противник на Тръмп за президентската номинация на републиканците. През последните дни Тръмп не спря обаче да напомня, че Десантис дължи политическите си триумфи точно на него, съобщи Ройтерс.

Тръмп също така ускори рецензиите си и против други водещи републикански фигури. Така да вземем за пример по адрес на губернатора на щата Вирджиния Глен Янкин Тръмп направи коментар с расистки привкус. Той произнесе името му като: " Ян Кин " в пост в обществената си мрежа " Трут соушъл " и добави: " Това име не ви ли звучи китайско? ".

Нито Десантис, нито Янкин към този момент са разгласявали, че ще кандидатират за републиканската номинация за изборите след две години.

По стичане на събитията във вторник, на 15 ноември, излизат записките на някогашния вицепрезидент на Тръмп - Майк Пенс, който е различен негов евентуален съперник за номинацията на републиканците за президентските избори, напомня Франс прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР