Бившият прессекретар на британската кралица Елизабет Втора отрече в кралското

...
Бившият прессекретар на британската кралица Елизабет Втора отрече в кралското
Коментари Харесай

Приближен на кралицата отрича да има "и следа от расизъм в кралското семейство”"

Бившият прессекретар на английската кралица Елизабет Втора отхвърли в кралското семейство да има расизъм и сподели, че дискриминационно отношение съществува главно в обществените медии, съобщи  организация ДПА.

Чарлз Ансън, който работи за кралицата от 1990 година до 1997 година се изрече по тематиката, откакто херцогинята на Съсекс Меган съобщи в изявление за Опра Уинфри, че имало „ паники и няколко диалога ” на тематика „ какъв брой тъмна би била кожата на Арчи, когато се роди ”.

Мeган отхвърли да каже кой е разговарял със брачна половинка ѝ Хари за цвета на кожата на Арчи, тъй като това би „ навредило доста ” на тези хора.

„ Не мисля, че има и диря от расизъм в кралското семейство ”, сподели Ансън пред Би Би Си. „ Смятам, че той се демонстрира доста повече не толкоз в главните печатни и електронни медии, считам, че такива демонстрация на расизъм са най-активни в обществените медии ”.

Ансън изясни, че има здравна работа в структурата на двореца, за която той си спомня по какъв начин се отзовавала постоянно при потребност на членовете на кралското семейство и на чиновници на двореца
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР