Бившият премиер и тартор на шайката ГЕРБ Бойко Борисов ще

...
Бившият премиер и тартор на шайката ГЕРБ Бойко Борисов ще
Коментари Харесай

НОВИНА в Narod.bg: Повдигат обвинение на Бойко Борисов!

Бившият министър председател и главатар на шайката ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде упрекнат от прокуратурата, научи извънредно Narod.bg от брилянтен източник от върха на страната.

Лидерът на хунтата ще бъде разследван на напън над прокурори и съдии по следствието „ Барселонагейт “, по което се търси произходът на над 5 милиона евро, изпрани от спряганата като негова някогашна държанка Борислава Йовчева, позната повече като „ Мис Бикини “.

Милионите са влезнали в Испания през две регистрирани в Барселона компании – Numin Invest SL и Emma BGS SL. Двете сдружения са свързани с някогашната манекенка Борислава Йовчева.

Реклама

Прокурор №1 Иван Гешев по-рано през днешния ден самичък удостовери, че обвинител му се оплакал от напън следствието за къщата и магазина в Барселона на „ Мис Бикини “ да бъде прекъснато предварително.

Получих позвъняване от прокурор, че до дни би трябвало да се приключи делото „ Барселонагейт “, съобщи едно към едно Иван Гешев по време на конференцията в постройката на прокуратурата.

Още през 2016 година в записите „ Яневагейт ” се чува гласът на тогавашната шефка на Софийския градски съд Владимира Янева, която описа, че Борисов е купил къща в Барселона за 1,5 милиона евро. После излиза наяве, че мистериозна българска манекенка Борислава Йовчева отглежда щерка си – Ема, която била от Бойко, в първокласна къща в Барселона.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР