Бившият пиар на премиера Бойко Борисов Любомир Методиев, уволнен след

...
Бившият пиар на премиера Бойко Борисов Любомир Методиев, уволнен след
Коментари Харесай

Бивш пиар на Бойко Борисов става пресаташе на КНСБ

Бившият пиар на премиера Бойко Борисов Любомир Методиев, уволнен след спор с кореспондентка през 2018 година, поема пресцентъра на синдиката КНСБ.

Името на Любомир Методиев, който дълго време работеше в държавната пресслужба при ръководството на Борисов, нашумя поради случай с кореспондентка през август 2018 година

При посещаване на Борисов на могилата " Малтепе " край пловдивското с. Маноле, където археолозите откриха неповторима царска гробница, държавният пиар и кореспондентката на " Монитор " Елена Крумова влезнали в малко спречкване. Според разказите на присъствалите публицисти Методиев опитвал да ги помоли да оставят премиера уединено с ръководителя на разкопките доцент Костадин Кисьов, само че Крумова се възпротивила и понечила да се снима с пиара, а той я блъснал през ръката.

Методиев твърдеше, че не е удрял репортерката, а единствено е " отбил " ръката ѝ с ръка. Впоследствие той сервира опрощение към Крумова, само че все пак беше уволнен след предписание на премиера Бойко Борисов. По-късно чиновникът се оплака, че е " приготвен ", а група публицисти провежда подписка в негова поддръжка. Асоциацията на европейските публицисти – България обаче излезе с позиция, че това не е първият случай, в който получават сведения за жестоко отношение на Методиев към кореспонденти.

В последна сметка служителят не бе възобновен на работа в Министерски съвет, само че в този момент е намерил кей в пресцентъра на представящия се за " самостоятелен " профсъюз КНСБ, управителен от Пламен Димитров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР