Бившият нападател на Славия Андрей Желязков направи интересен коментар за

...
Бившият нападател на Славия Андрей Желязков направи интересен коментар за
Коментари Харесай

Бивш футболист на Славия каза на Дерменджиев кое трябва да е нападателно трио в националния

Бившият нападател на Славия Андрей Желязков направи забавен коментар за изявите на националния тим в двата мача от шампионата Лигата на нациите. Както е известно в срещата с Ейре в София завършихме 1:1, откакто ирландците изравниха в последната минута, а при гостуването на Уелс, домакините означиха победното попадение за 1:0 също в добавеното време.

Освен това той съобщи, че Тодор Неделев не трябва да бъде сменян и предложи какво може да бъде нападателното трио в офанзивата на представителния отбор.

" Жалко, тъй като умерено можеше да имаме 4 точки от тези два мача, а взехме единствено една. Хареса ми, особено против ирландците, че направихме 3-4 хубави комбинации, от които се получиха много положителни офанзиви. Жалко, че най-после " заспахме " при оня корнер, от който ни вкараха гола. Една от грешките, които се позволиха, е тази, че играчи като Тодор Неделев, които носят футбола в себе си и които вършат най-интересните неща на терена, не би трябвало да бъдат сменяни. Митко Илиев, Десподов и Неделев биха били ужасно трио в офанзивата ", съобщи Жужо пред " Мач Телеграф ".

" Оптимист съм за баража против Унгария. Надежда ми дава видяното против Ейре, а и ненапълно с Уелс. По-големи оптимисти би трябвало да са играчите. Те, в случай че нямат религия, че ще съумеят, няма смисъл да излизат. Това също е нещо, което би трябвало да се взима под внимание при повиквателните - да се канят играчи, които имат самочувствие за огромни мачове. Мисля, че със завръщането на Кирил Десподов ще имаме доста по-голяма заостреност в офанзива. Той към този момент натрупа сериозен опит в чужбина ", добави още някогашният стрелец на националния тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР