Бившият министър на отбраната на САЩ Доналд Ръмсфелд почина на

...
Бившият министър на отбраната на САЩ Доналд Ръмсфелд почина на
Коментари Харесай

На 88 години почина Доналд Ръмсфелд

Бившият министър на защитата на Съединени американски щати Доналд Ръмсфелд умря на 88 години. Политикът бе министър на защитата при президента Джералд Форд и президента Джордж У. Буш по време на войната в Ирак.

Семейството му излезе със известие в обществените мрежи, в което показват увереността си, че Доналд Ръмсфелд ще бъде запомнен от историята с шест десетилетия работа в интерес на обществото и страната, само че околните му в никакъв случай няма да не помнят безкрайната му обич към неговата брачна половинка Джойс, фамилията и приятелите, както и осъществявания с честност живот, отдаден на родината.

Ръмсфелд бе министър на защитата по времето на някогашния американски президент Джордж Буш-младши и на войните в Ирак и Афганистан. " Вероятно той ще остане в историята със своите изключителни достижения по времето на шестте си десетилетия на работа на страната, само че за нас, които го познавахме най-добре и чийто живот се трансформира вечно, остава да си спомняме за неизменимата му обич към брачната половинка си Джойс, към фамилията и приятелите си, и за честността, с която той цялостен живот служи на страната си ", се споделя в изказването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР