Бившият лидер на британските лейбъристи Джереми Корбин и влиятелният консерватор

...
Бившият лидер на британските лейбъристи Джереми Корбин и влиятелният консерватор
Коментари Харесай

Британски депутати започват кампания срещу ваксинационните паспорти

Бившият водач на английските лейбъристи Джереми Корбин и авторитетният реакционер Иън Дънкан Смит са измежду повече от 70 депутати в английския парламент, които стартират акция против издаването на имунизационни паспорти.

Междупартийната група разгласи, че всяко условие да се потвърждава имунизационния статут за достъп до работа, бизнес или услуга е дискриминация и ще породи разделяне на обществото.

Това става откакто „ Дейли телеграф “ заяви, че са планувани няколко пилотни теста за издаване на Covid паспорти.

Правителството твърди, че още не са взети съответни решения по въпроса за такива документи, само че министър председателят Борис Джонсън.

В момента в Англия е в ход изследване дали въвеждането на такива паспорти ще помогне за отваряне на стопанската система, като това визира даже визитите на пъбовете, както и отварянето на театрите и стадионите.

Спорната мярка докара до невиждано сливане на такива върли политически врагове като Джереми Корбин и Иън Дънкан Смит. А водачът на либералдемократите Ед Дейвид подлага на критика държавното управление за опит за налагане на „ низък авторитаризъм “.

Много депутати от Консервативната партия на Борис Джонсън упорстват за по-бързото унищожаване на локдауна. Според тях имунизационните паспорти ще бъдат следващо ограничаване, а не завръщане към естествен живот в случай, че всеобщото имунизиране е сполучливо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР