Бившият кмет на Етрополе Димитър Димитров, братовчед на Емо Фаса,

...
Бившият кмет на Етрополе Димитър Димитров, братовчед на Емо Фаса,
Коментари Харесай

Арест! Кметът на Емо Фаса мишкува посред нощ в общ. Етрополе, документи ли изнася?

Бившият кмет на Етрополе Димитър Димитров, братовчед на Емо Фаса, плаче за арест, селд като бе хванат измежду нощ да мишкува в общината, в която няма право да влиза сякаш си е у дома, откакто на балотажа на 5 ноември бе безусловно размазан от Владимир Александров, повдигнат от локална коалиция (МК) „ Българска социалистическа партия за България “. Подозренията са, че някогашният кмет изнася уличаващи документи за престъпни публични поръчки, с които богатееше семейството на Емо Фаса, до момента в който братовчедът Димитър бе на власт.

 Какво изнасят от община Етрополе някогашният кмет Димитър Димитров (в средата с тумбака, б.ред.), персоналният му водач и пиарката?

Във фейсбук групата „ Аз обичам Етрополе “ са оповестени скандални фотоси, на които се вижда по какъв начин по мрачно някогашният към този момент кмет на община Етрополе Димитър Димитров, братовчед на прословутия някогашен народен представител от СИК Емил Димитров – Емо Фаса, излиза от постройката на общината, съобщи balkanec.bg.

Ето и текстът към фотосите:

„ Уважаеми съграждани, оставяме на вас да прецените какво толкоз незабавно постанова о.з. военачалник Димитров дружно с водача си и PR, измежду нощ със служебна кола на общината (в която той към този момент не работи!) да „ мишкуват “ в постройката на Общинска администрация!!??

Реклама

Любопитно е това, което се случва там. Не може ли да се свърши в работно за Общинска администрация време?

 Джипът на изритания от поста Димитър Димитров е спрял на неразрешено място

Ще си намерения човек, че са не запомнили месо в хладилника от последния лов и са се тормозили, че може да се скапе. Паркирането на центъра пред общинската администрация е безусловно неразрешено (служба КАТ в Етрополе да се самосезира, в случай че обича). “

Ето и част от мненията под новината:

Да позамаже батака, по какъв начин кво прави там -Тоя отпадък е за пандиза Срам за Етрополе, че въобще допуснахте този човек да ви е кмет толкоз години Боклука си е отпадък Димитър е срам за Етрополе
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР