Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров направи коментар относно

...
Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров направи коментар относно
Коментари Харесай

Стенли: Внедрените хора в БГ футбол целят едно - да се задържат на работното си място

Бившият капитан на националния тим Стилиян Петров направи коментар по отношение на обстановката в българския футбол. Както е известно, някогашният футболист на ЦСКА, Селтик и Астън Вила ще провежда благотворителен мач на 6 септември в София.

" Всички се съгласиха мигновено да се включат в идеята, без да се интересуват кой ще играе, кой няма да играе, кой ще участва. Всички знаят какво значи тази идея за мен, какво върша и какъв брой си давам от времето, с цел да оказвам помощ на другите. Другата борба, която водим, е развой, който се случва на всички места по света. Когато си неуспешен, незабавно търсиш смяна, търсиш нещо друго.

Защо не се случва революцията във футбола? Защото системата е доста закърняла. Това е най-лошото нещо. Всички процеси, метода на работа, внедрените хора в целия развой, работят единствено за едно нещо - да задържат работното си място, не гледат за българския футбол.

Това е една друга идея, за която ни продължаваме да се борим. Няма по какъв начин да се откажем, тъй като всички виждат къде се намира българският футбол ", сподели Стан пред Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР