Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов коментира, че не

...
Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов коментира, че не
Коментари Харесай

Ивелин Попов за националния отбор: Не става само с млади футболисти

Бившият капитан на националния тим Ивелин Попов разяснява, че не мисли за завръщане в представителния ни отбор. В изявление за Българска национална телевизия футболистът на Сочи показа, че повода за това е неналичието на задоволително връзка сред него и треньорския щаб отпред с Ясен Петров.

" Само веднъж са ми звънели, повече диалози не сме провеждали. Когато има интерес и от двете страни, нещата могат да се случат, само че към този момент са в застой ", сподели Попов.

34-годишният състезател изрази мнението си, че гръбнакът на националния тим не трябва да бъде построен само от млади футболисти.

" Не става единствено с млади футболисти. Когато аз, Николай Михайлов, Бодуров, Занев играхме в по-различно време, футболът беше по-различен тогава. Онова вълче време съумя тогава да ни кали ", разяснява Ивелин, който записа общо 90 мача с националната фланелка.

На въпрос дали обмисля да се завърне у нас на клубно равнище Попов съобщи: " Има разновидности, само че на този стадий самият аз не мога да кажа дали мисля за завръщане, или не ".

Накрая трикратният притежател на премията за " Футболист №1 на България " приказва и за това по какъв начин се усеща сега в Сочи. " В последните няколко мача бях на скамейката, оня ден влязох за 2 минути против ЦСКА (Москва), само че това са вижданията на треньора, а аз съм експерт. Най-важното е, че съм здрав. Нямам никакви недоволства от коляното след интервенцията ", приключи Ивелин Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР