Днес е Велики вторник - ден, в който трябва да

...
Днес е Велики вторник - ден, в който трябва да
Коментари Харесай

В Страстната седмица Главчев страни от политическите страсти

Днес е Велики вторник - ден, в който би трябвало да има повече примирение и добродетел. Няма да давам препоръки към политиците, служебното държавно управление няма да влиза в никакви политически пристрастености, а ще си прави работата умерено и на високи обороти. Това съобщи при започване на днешното съвещание на Министерския съвет служебният премиер Димитър Главчев, представен от Българска телеграфна агенция.

" Едва два дни са минали от Страстната седмица, а към този момент мога да ви осведомявам за много събития с наше присъединяване ", регистрира се той. Главчев напомни за  с посланиците на Украйна Олеся Илашчук и на Германия Ирене Мария Планк. Той се похвали, че те са му връчили покана за присъединяване в проведената взаимно от двете страни конференция в Берлин на 11 и 12 юни, отдадена на възобновяване на Украйна след съветската експанзия. " Хубавото е, че потвърдихме нашите благоприятни условия за присъединяване в тази конференция за възобновяване, по-специално в региона на енергийната и пътната инфраструктура, на жилищния фонд и на стопанската система като цяло ", добави Главчев. По думите му се планува в делегацията на страната ни за конференцията да бъдат включени и представители на българския бизнес.

" Второто събитие беше с министър на електронното ръководство Валентин Мундров, с който участвахме в изтеглянето на номерата на машините, които ще удостоверявани в процеса на одобряване на съответствието за изборния развой ", сподели още служебният министър председател. Той съобщи, че тегленето на номерата е осъществено в изискванията на пълна бистрота, с цел да се покаже, че по този начин ще бъдат извършени и изборите. " Това ни е главната задача ", означи Главчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР