Бившият капитан на българския национален тим - Ивелин Попов, излезе

...
Бившият капитан на българския национален тим - Ивелин Попов, излезе
Коментари Харесай

Попето изригна срещу бившия си клуб

Бившият капитан на българския народен отбор - Ивелин Попов, излезе с гневна позиция след прехвърлянето си от Ростов в Сочи. Той се обърна особено към почитателите на Ростов, с цел да хвърли светлина към последните събития в клуба.

Ето какво написа Попето в персоналния си профил в Instagram:

„ Скъпи почитатели, време е да кажа своята истина във връзка със обстановката! Никой не желае да напусне мястото, където се усеща добре, изключително след реализиране на толкоз положителни резултати с тима. Да, сложен човек съм, във връзка с това, че не мога да седнал съм и да си мълча, в случай че виждам по какъв начин нещо стартира да се случва в фамилията! Хората се трансформират и стопират да правят оценка своите, освен след проваляне, само че в множеството случаи и след положителни резултати! Напълно разбирам какъв брой нечистотия ще се излее върху мен, само че по-добре да умреш един път като мъж, в сравнение с да седиш и да търпиш като мишка!

Не вярвайте, че съм преговарял зад тила на клуба. Семейството ми изцяло си уреди живота в Ростов и всички мислехме, че ще завърша кариерата си тук. Не вярвайте, че си потеглям поради пари! Както персонално ми сподели президентът на клуба Арташес Харутюнянец: “Ти си вманиачен човек, по какъв начин ще си тръгнеш за по-малко пари!” Да, парите са значими, само че не по-важни от Честта и Достойнството. Не вярвайте, че си потеглих поради размяната! Ако погледнете професионалния ми живот, в никакъв случай не съм се страхувал от конкуренцията. Напротив, когато конкуренцията е почтена, и ще го повторя още веднъж - почтено казано, подготвен съм да се боря и да се потвърдя изцяло. Имах няколко диалога с треньора, които ме накараха да схвана, че “Капитан” е единствено дума. “Плащат ти пари, затваряш си устата и играеш!!!''''

Публикация, споделена от (@ivelin_popov_official) на Авг 23, 2020 в 3:52 PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР