Бившият италиански премиер Силвио Берлускони направи прелюбопитно и леко цинично

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони направи прелюбопитно и леко цинично
Коментари Харесай

Берлускони обеща проститутки на футболистите на Монца

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони направи прелюбопитно и леко цинично предколедно слово на празненството на Монца. Бизнесменът съобщи, че ще предложи „ рейс, цялостен с проститутки “ на играчите на „ бианкоросите “, в случай че победят Милан или Ювентус до края на сезона.

Собственикът на новака в Серия А притежаваше точно миланския гранд от 1986 до 2017 година, преди да поеме Монца през 2018 година

Медийният магнат Берлускони приказва на формалната коледна вечеря на клуба във вторник, като първо взе микрофона и похвали работата на старши треньора Рафаеле Паладино. Паладино бе назначен след уволнението на Джовани Стропа през септември и изкачи тима от 20-о до 14-о място.

„ Намерихме нов треньор, който беше в нашия юношески тим. Той е добър, интелигентен, благ и кадърен да стимулира нашите момчета “.

„ Реших да прибавя спомагателна стимулация. Ще играете с Милан, Ювентус и други, тъй че в случай че успехите един от тези огромни тимове до края на сезона, ще ви посрещна в съблекалнята с рейс, цялостен с проститутки “, съобщи Берлускони, предизвиквайки плевел смях на тържеството на Монца.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР