Бившият холандски футболист Патрик Клуйверт залага на Пари Сен Жермен

...
Бившият холандски футболист Патрик Клуйверт залага на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Клуйверт: Реал Мадрид е по-опитен, но ПСЖ ще продължи напред

Бившият холандски футболист Патрик Клуйверт залага на Пари Сен Жермен в огромната борба с Реал Мадрид от 1/8-финалите в Шампионската лига. “И двата отбора са готови. Реал Мадрид е по-опитен, само че ПСЖ ще продължи напред. За мен ПСЖ има по-големи шансове поради по-добрата си форма”, показа някогашният нападател на Барселона в изявление за предаването El Larguero на радио Cadena SER.

“Мисля, че нападението на ПСЖ сподели, че е доста, доста мощно. Бележат доста голове. Ако би трябвало да предпочитам, бих избрал офанзивата на ПСЖ”, съобщи Клуйверт, който е някогашен състезателен шеф на парижани. Синът на Патрик - Джъстин, прави възторг с екипа на Аякс и разсъни интереса на цяла Европа.

“Справя се доста добре, значимо е да продължи в тази посока. Казах му, че е на 18 години и би трябвало да бъде толерантен и да остане още години или няколко години в Аякс. Не бива да си потегля от Холандия прекомерно рано. Трябва да избира тима си съгласно стила на игра”, сподели още някогашният холандски стрелец. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 14 февруари  Реал Мадрид 21:45предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР