Бившият халф на Милан, собственик на третодивизионния Монца, и настоящ

...
Бившият халф на Милан, собственик на третодивизионния Монца, и настоящ
Коментари Харесай

Кларънс Сеедорф пристига в България за благотворителен „Мач на легендите“

Бившият халф на Милан, притежател на третодивизионния Монца, и сегашен футболен треньор ще се срещне с българчета с диабет Тип 1, с цел да ги насърчи да спортуват и да им опише стъпките си по пътя към триумфа.

Първият футболист в света, който печели Шампионска лига с три разнообразни тима (1995 година с Аякс Амстердам, 1998 година с Реал Мадрид, и 2003 и 2007 година с Милан) – Кларънс Сеедорф, идва в България. Сеедорф е считан за един от най-хубавите полузащитници от своето потомство.
 Кларънс Сеедорф идва в България за благотворителен „ Мач на легендите “
Сеедорф е специфичен посетител в България по покана на Асоциация „ Докосни дъгата “ в съдействие със Спортен комплекс „ Камчия “, и идва с благотворителна цел. Той ще се срещне с деца и младежи с диабет Тип 1, с цел да им показа опита си по пътя към спортните достижения.

В България звездата на холандския футбол ще разгласи самодейността „ Мач на легендите “, който Асоциацията в партньорство с Комплекс „ Камчия “ провежда. В него за присъединяване са поканени футболни звезди от близкото минало като Луиш Фиго, Патрик Клуиверт, Ерик Абидал, Роберто Карлош, Кафу и други Целта на Мача е посредством спортната среща с присъединяване на известните лица - идоли на няколко генерации футболни почитатели, да се провежда огромна акция в поддръжка на децата, страдащи от диабет Тип 1. Основният ѝ фокус е да изградят у децата и младежите здравословни хранителни привички, следвайки образеца на героите от футбола.
 Кларънс Сеедорф идва в България за благотворителен „ Мач на легендите “
„ Мачът на легендите “ ще е с присъединяване и на петима млади български футболисти, селектирани персонално от лицата на Асоциацията, както и от селекционера на младежкия народен тим по футбол Александър Димитров. Регламентът на спортната среща ще бъде разгласен на конференцията.

Инициативата „ Мач на легендите “, както и други съпътстващи мероприятия, ще бъдат показани на нарочна конференция с присъединяване на Сеедорф на 3 юли 2021 година от 11.00 часа в комплекс „ Камчия “, общ. Аврен, който е и спонсор на мероприятията.

След конференцията Сеедорф ще се срещне с деца и младежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР