Калифорния не е предоставила нито един от малките домове, които

...
Калифорния не е предоставила нито един от малките домове, които
Коментари Харесай

Калифорния все още не е предоставила 1200 малки домове за бездомните в щата, които бяха обещани през март 2023 г.

Калифорния не е предоставила нито един от дребните домове, които губернаторът на Демократическата партия Гавин Нюсъм даде обещание на бездомните поданици предходната година, съгласно нов отчет.

Newsom даде обещание през март 2023 година да изпрати 1200 дребни жилища в четири града в щата, само че до момента единствено 150 са закупени, заяви Cal Matters. Не е ясно какво тъкмо е предизвикало повтарящите се забавяния, като страната от време на време упреква локалните управляващи, макар че локалните чиновници в някои случаи бързо одобряваха плановете.

„ Губернаторът Гавин Нюсъм сподели, че ще изпрати дребни домове до Сан Хосе, Лос Анджелис, Сакраменто и окръг Сан Диего. Защо още не са се материализирали? " изходът попита в своя отчет.

Както означи CalMatters, проектът на Newsom от март 2023 година включваше закупуването от страната на 500 дребни жилища за Лос Анджелис, 350 за Сакраменто, 200 за Сан Хосе и 150 за Сан Диего. След като всяка област закупи домовете, „ Националната армия на Калифорния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР