НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Манхатън няма да бъдат

...
НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Манхатън няма да бъдат
Коментари Харесай

Офисът на прокуратурата в Манхатън няма да бъде наказан за изхвърляне на документи, което забави началото на наказателния процес срещу Тръмп

НЮ ЙОРК (AP) — Прокурорите в Манхатън няма да бъдат осъдени за изхвърляне на документи в последния миг, което аргументи на някогашния президент Доналд Тръмп hush money престъпният развой да стартира по-късно от плануваното, постанови арбитър в четвъртък.

Съдия Хуан М. Мърчан отхвърли настояването на отбраната прокурорите да бъдат глобени за потопа от близо 200 000 страници доказателства единствено седмици преди процеса' планувано начало. Документите бяха от предходно федерално следствие по въпроса.

Мърчан се съгласи да отсрочи началото на процеса от 25 март до 15 април, с цел да разреши на юристите на някогашния президент да прегледат материала. Но на чуване през март той отхвърли изказванието им, че делото е опетнено от непозволено държание на прокурора, и отхвърли настояването им да забавят делото повече, да го отхвърлят напълно или да забранят на основните очевидци на обвиняването Майкъл Коен и Сторми Даниелс да свидетелстват.

В документално решение, издадено в четвъртък, Мърча...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР