Бившият губернатор на мексиканския щат Халиско – Аристотелес Сандовал, беше

...
Бившият губернатор на мексиканския щат Халиско – Аристотелес Сандовал, беше
Коментари Харесай

Застреляха екс губернатор в тоалетната

Бившият губернатор на мексиканския щат Халиско – Аристотелес Сандовал, беше убит в тил от незнайно лице в тоалетната на ресторант в морския курорт Пуерто Валярта. Охраната му е влезнала в престрелка с нападателя. Отведен е в болница, само че макар намесата на лекарите е умрял.

Медиите напомнят, че ръководството на Сандовал като губернатор е минало под знака на картела Халиско Ново потомство. Това е локална незаконна група, която стана една от най-влиятелните в Мексико, оставяйки след себе си гибел и спорове, отбелязва Ройтерс.

Прокурорът Херардо Октавио Солис съобщи, че 46-годишният Сандовал е бил в ресторанта в центъра на Пуерто Валярта дружно с още трима души. Той бил убит към 1:40 след среднощ, когато отишъл до тоалетната. Един от 15-те му телохранители е ранен съществено при престрелката.

Прокурорът добави, че ресторантът е " манипулирал " мястото на престъплението, като почистил отпечатъци и премахнал охранителни камери, в опит " да избегне правораздаването ". Според следствието в нападението са забъркани 8 до 10 души, само че не е ясно кой носи отговорността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР