Бившият футболист на ЦСКА Юнус Санкаре, който в момента има

...
Бившият футболист на ЦСКА Юнус Санкаре, който в момента има
Коментари Харесай

Бивш футболист на ЦСКА преживява ужасен период след раздялата с армейците

Бившият футболист на ЦСКА Юнус Санкаре, който сега има контракт с турския Гиресунспор, претърпява доста сложни моменти. Халфът бе продаден на гръцкия Панатинайкос, само че по-късно се озова в Турция. Санкаре направи шокиращи разкрития в изявление за „ Екип “.

„ В колата съм, с цел да заредя телефона си, тъй като са спрели тока и интернета у дома. Не се усещам в сигурност въобще. Започнах първия мач, единствено след седмица подготовка, само че треньорът Хакан Келес ме извади. Няма проблем, само че няма и пояснение. След това разбрах, че треньорът го прави, тъй като не желае да разчита на мен, до момента в който клубът направи всичко допустимо, с цел да ме притегли. Започнаха да ме оставят настрани, одобрявах го търпеливо. Но от един миг започнаха да ме глобяват за всичко и без да ми дават отговор. Аз останах спокоен, а те желаеха да ми понижат и заплатата “, сподели той.

„ Чувствам, че климатът е неприятелски. Когато отивам на тренировки, изключително заран, от време на време няма защита на стадиона, който е отворен за всички. Не знам дали е от терзание, само че виждам по какъв начин се доближават подозрителни хора когато и да е. Не имам вяра на всичко, вървя там със боязън в стомаха. Нищо такова не ми се е случвало. Притеснявам се за сигурността си. Не съм спокоен и почтено казано не знам какво да върша “, споделя още играчът.

„ Те употребяват всички вероятни средства за напън. В понеделник, 7 февруари президентът ме заплаши. Той ми сподели: „ Държа почитатели от много време, в случай че нещо ти се случи, няма да е мой проблем “. Опитах се да се успокоя и той ми затвори “, добави полузащитникът, който не е получавал заплата за декември и януари, а също така е бил принуден да изнесе нещата от жилището си в града.

„ Когато президентът разгласи, че може да разкрие адреса ти на последователите си, можем да се опасяваме за Юнус. Посъветвах го на публични места в никакъв случай да не е самичък. Свързахме се и с посолството ", изяснява юристът на Санкаре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР