Бившият футболист на Ливърпул Шави Алонсо се изказа ласкаво за

...
Бившият футболист на Ливърпул Шави Алонсо се изказа ласкаво за
Коментари Харесай

Шави Алонсо и Алън Шиърър в един тон: Полузащитата води Ливърпул напред

Бившият футболист на Ливърпул Шави Алонсо се изрече ласкаво за бразилския халф на „ мърсисайдци “ Фабиньо. През този сезон 26-годишният футболист демонстрира страхотни игри и е в основата на това „ алените “ да са водачи във Висшата лига и да са без загуба дотук през сезона в Англия.

„ Той е обвързван постоянно с играта. Неговото предусещане е най-голямото му преимущество “, показа Алонсо пред „ The ​​Athletic “.

„ Понякога би трябвало да се предприеме единствено една или две стъпки, с цел да измененията придвижванията на съотборниците си и това може да реши целия резултат от играта, без никой в действителност да го осъзнава, тъй като феновете са склонни да следват топката, а не играча. Той не закъснява нито една секунда по-късно, той планува какво ще се случи една секунда преди този момент “.

Легендата на Висшата лига Алън Шиърър избра също похвали Фабиньо след успеха над Манчестър Сити преди интернационалната пауза.

„ Нека поговорим и за полузащитата на Ливърпул. Може би би трябвало да ги назовем „ Невероятната тройка “, съобщи Шиърър пред „ The Sun “.

„ Това динамично трио има наклонност да играе от втора позиция към фронтовата линия на „ алените “ в лицето на Мо Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино. Фабиньо, Вайналдум и Хендерсън управляват играта на Ливърпул. Те демонстрираха всичко, което желаете от полузащитен халф - продуктивност, отбрана, креативност и голеве “, сподели още Шиърър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР