Ученик беше прострелян в главата, докато отиваше да си върне

...
Ученик беше прострелян в главата, докато отиваше да си върне
Коментари Харесай

Момче, играещо футбол на улицата, простреляно в главата, докато си връщаше топката

Ученик беше прострелян в главата, до момента в който отиваше да си върне футболната топка, до момента в който играеше на улицата с другар.

Когато момчето се покатери да огледа през оградата за погрешно ритнатата си топка, то беше ударено в главата от железна сачма, изстреляна от нещо, което се счита за въздушно оръжие в Лейланд, Ланкашир. Той получи фрактура на черепа и беше откаран в болница Alder Hey за интервенция.

Полицаите споделят, че младежът към този момент се възвръща след случая към 19:20 часа в понеделник. Полицията е почнала следствие за разкриване на виновника. Те приканват обществеността да огледа всеки запис на видеорегистратор или звънец на вратата, с цел да види дали ги води до забърканите.

Детектив Пол Браун от South CID, сподели: „ Този ​​инцидент остави младо момче с някои в действителност съществени пострадвания и е благополучие, че не беше по-сериозно ранен или даже погубен. Провеждаме редица следствия, с цел да се опитаме да идентифицираме виновното лице или лица и бих призовал всек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР