Остават ни петнайсетина дни до изборите и ако не се

...
Остават ни петнайсетина дни до изборите и ако не се
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Ако не се събудим, ще осъмнем с Пеевски премиер

„ Остават ни петнайсетина дни до изборите и в случай че не се събудим, някоя заран може да осъмнем с Пеевски министър председател. На 9 юни избираме сред мира и войната, сред нормалността и националното изменничество. ” Това съобщи на среща със симпатизанти в гр. Каспичан лидерът на кандидат-депутатската листа на „ Българска социалистическа партия за България ” за Шумен Борислав Гуцанов.
Той изрази вяра, че хората към този момент са осъзнали какво се случва и по какъв начин се прави държавно управление под непознат напън. „ За 80 година хората не помниха какво беше Втората международна война - 60 милиона жертви! Благодарение на тяхната кръв съществува модерна мирна Европа. Но у нас разрушават монументи за давност. И това не се прави, тъй като акад. Денков самичък по този начин е решил, а тъй като му подреждат и той извършва. С доста бързи стъпки се върви към нов спор. Обяснявайте на хората непосредствено, че става въпрос за война и за мир ", прикани Гуцанов.
По негови думи образованието ни, в което парите следват ученика, се срутва целеустремено, от учебните заведения излизат неуки деца, които елементарно се манипулират и ръководят. Нужна е смяна и в здравеопазната система, в която лечебните заведения не са търговски сдружения и до средствата на Здравната каса да имат достъп единствено общинските и държавните лечебни заведения, както е по света. 
„ Какво се случва в енергетиката? Управляващите се отхвърлиха от плана „ Белене ” и потеглят да строят 7 и 8 блок на АЕЦ „ Козлодуй ” за 30 милиарда $ - черна дупка за следващото крадене на пари. От друга страна ще се прави по технология, която се употребява в един единствен блок в Щатите. За милиардите, които ще платим, България ще стане пробна площадка за нова нуклеарна технология. Затова АЕЦ " Козлодуй " в този момент желае 30% нарастване на цената на тока. Само поради това национално изменничество тези хора би трябвало да бъдат задържани в залата на Народното събрание ", сподели лидерът на листата и добави: „ Няма накъде повече да се отстъпва. Или се вземаме в ръце, или единствено след няколко години обстановката ще е необратима и безнадеждна. ”
Проф. Катя Кайрякова, втора в листата на Българска социалистическа партия, съобщи, че в случай че бъде определена, приоритет в нейната работа ще бъде развиването на Шуменския район като център на историческия туризъм. „ Въпреки нашите дадености като Плиска, Преслав, Шуменската цитадела, туризмът ни заобикаля. Един депутат няма други варианти, с изключение на да върви, да моли, да драска, да преследва задачата си. Ако аз бъда определена, моята цел ще е нашият район да стане туристически център. Като живописен началник на Ансамбъл " Шумен ", аз се занимавам с изкуство и желая да върша спектакли на крепостта, на Паметник 1300. Но това би трябвало да стане политика и цел, която да следваме ", сподели проф. Кайрякова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР