БСП последователно работи за повишаване на доходите. Още през 2018

...
БСП последователно работи за повишаване на доходите. Още през 2018
Коментари Харесай

Ченчев: БСП насочи към хората 22 милиарда социална подкрепа във време на криза

„ Българска социалистическа партия поредно работи за повишение на приходите. Още през 2018 година ние изработихме „ Визия за България ” и заложихме дълготрайна тактика за икономическото развиване на страната ни. За да може България да не е подвластна от един управнически мандат, и без значение на това коя политическа мощ е на върха в страната да можем да имаме такова развиване, което да ни разрешава да достигнем положителните резултати или румънците, които цитирахте – да можем да влизаме най-малко 15 пъти в магазина ”.
Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област и Габрово Иван Ченчев по време на спор по Нова телевизия за икономическото развиване и приходите.
„ Българска социалистическа партия поредно пазиме политиките си. И виждате, че има сполучливо осъществени наши оферти, колкото и други политически сили да се пробват да си присвоят заслугата във връзка с покачването на приходите. Но българските жители знаят, че обществената стратегия на Българска социалистическа партия е водеща ”, акцентира по време на дебата Ченчев.
„ Хората, които през днешния ден се карат в студиото – доскоро бяха в сглобка. Днес се упрекват взаимно за неприетите закони по Плана за възобновяване и резистентност – само че доскоро дружно натикаха бутоните. Да зададем и въпроса какво направи служебното държавно управление и същият този господин Пеканов, който в този момент приказва какво не се случва поради други. Защото повече от една година и те не направиха нищо значително ”, прекъсна с имитация взаимните обвинявания на представителите на ГЕРБ и Политическа партия социалистът.
Ченчев добави: „ Говорите за спрени планове – знаете ли, че сега e спряно  финансирането на поправки? Проверете Топли дол. Вчера са спрели финансирането на ремонт, не на план за създаване на ЛОТ ”.
По думите му е значимо в Плана за възобновяване и резистентност да се каже по какъв начин изостаналите региони на България ще се развиват. „ Българска социалистическа партия изрично слагаме въпроса образованието да бъде обвързано съответно с потребностите на бизнеса  - с цел да има фрагменти ”, уточни Ченчев.
„ Виждам, че от Има Такъв Народ споделят огромна част от нашата стратегия, само че аз ще кажа какво предлага Българска социалистическа партия ”, реагира лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област и Габрово, като акцентира::
„ За да има страна, с цел да има мощна стопанска система – би трябвало да има хора в тази страна. Мерките би трябвало да са ориентирани към хората. Българска социалистическа партия доказахме с рекордната обществена стратегия от 22 милиарда, когато бяхме в ръководството, че можем да управляваме в интерес на хората ”.
Иван Ченчев се намеси наново в разразилия се спор сред ГЕРБ и Политическа партия: „ Пак ще го кажа - парадоксалното е, че хората, които се карат в този момент в студиото натискаха дружно бутона за избор на министрите в сглобката. А през днешния ден се карат чий е този модел. Този модел е техен ”.
И акцентира: „ При ръководството на ГЕРБ преди сглобката за 12 години пенсиите се подвигнаха с 5 лв.. При нас – с 30 %. При ръководството на ГЕРБ с добавките, които Борисов великодушно раздаваше на пенсионерите, натоварваше пенсионната система, тъй като им ги взимаше оттова. Добавките не би трябвало да се взимат от пенсионната система, а от бюджета. А тези пенсионери, които имат по 40 години трудов стаж по тази причина в този момент не взимат реципрочни почтени пенсии, тъй като натоварвахте пенсионната система ”, обърна се Ченчев към представителя на ГЕРБ.
„ Българска социалистическа партия доказахме и по джоба хората усетиха, че покачваме приходите – заслужено и на всички. Особено в обстановки на рецесии, каквито преживяхме в последните години. Българска социалистическа партия знаем по какъв начин да осигурим поддръжка на страната за хората. Без съмнение ще продължим да следваме програмата си. Няма да предадем своите гласоподаватели, няма да влезем в сглобки. Искаме ръководство в интерес на хората. За да се случи – подкрепете ни с 24 в бюлетината ”, прикани лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област и Габрово.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР