Домакинствата ще бъдат принудени да помогнат за покриване на сметката

...
Домакинствата ще бъдат принудени да помогнат за покриване на сметката
Коментари Харесай

Домакинствата в Обединеното кралство ще финансират основен ремонт на британската електрическа мрежа с рекордни 30 милиарда британски лири нетно нула

Домакинствата ще бъдат принудени да оказват помощ за покриване на сметката за главен ремонт на електрическата мрежа на Англия за рекордни 30 милиарда английски лири.

Националната мрежа сподели, че бяха нужни големи вложения, с цел да се оправи с упования скок в търсенето на сила за електрически коли, центрове за данни и изкуствен интелект. Плановете ще включват полагането на хиляди благи нови кабели до 2030 година за свързване на вятърни паркове с жадните за сила градове.

Също по този начин се чака спорно да докара до издигането на повече стълбове в провинцията. National Grid твърди, че инвестицията ще докара до по-ниски сметки с течение на времето посредством понижаване на зависимостта на Обединеното кралство от импорт на сила. Но основният изпълнителен шеф Джон Петигрю призна, че семействата също ще оказват помощ за финансирането на инвестицията, макар че твърди, че ще има „ в действителност малко влияние “.

The Grid, която има мрежата за транспорт на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР