Бившият футболист на Левски Петър Курдов коментира пред Тема Спорт

...
Бившият футболист на Левски Петър Курдов коментира пред Тема Спорт
Коментари Харесай

Петър Курдов: Мъри се държи като едноличен собственик на Левски, клубът не му е бащиния

Бившият футболист на Левски Петър Курдов разяснява пред " Тема Спорт " представянето на " сините " в последните мачове с Локо (Пловдив), Славия и Септември (София), в които отборът не съумя да стигне до успеха.

Г-н Курдов, по какъв начин ще коментирате играта на Левски в последните три мача, в които не съумя да победи?
Ако мога да употребявам думи на треньора Стоилов, той подчертава върху това, че с изявите си тимът е отключил злобата и завистта към Левски. Нещо не мога да ги схвана тези хора, които ги е хванала звездоманията. Наясно ли е той, че това е клуб, който е на доста милиони души в България. Имам възприятието, че работи като едноличен притежател и след упоменатите към този момент три мача повтаря едно и също - " Трябва да работим, да работим... " Кой му пречи? Продукцията, която гледаме, не е такава, каквато би трябвало. Дава ли си сметка, че доста души, които са в профил и обичат Левски не по-малко от него и са дали една парченце от себе си за този клуб, имат по-различно мнение от неговото? В последно време имам чувството, че в тима са играли единствено Наско Сираков и Станимир Стоилов, други не е имало. Сега се пробват да ни замазват очите с една безвкусна манджа.

Левски няма никаква концепция в нахлуване. И в един миг застава против нас Мъри, стартират да му скандират името и той споделя, че бил отключил злобата. А при цялата тази поддръжка от публиката тимът е на шесто място. На тази позиция може да сме и с Къци, който коси тревата на " Герена " от дълги години.

Къде виждате неверните решения в Левски?
Изгониха Здравко Димитров. С доста хора съм приказвал и сме коментирали, че има невероятни качества. Бил комарджия. Мисля, че в тима и управлението има по-големи комарджии. На Септември половината им тим е от юноши на Левски и натриха ли му носа на треньора? Направиха го, момчетата играха като за последно. Молбата ми е да му кажете, че този тим не е на майка му или татко му, а е на всички, които обичат Левски.

Може ли да се излезе от игровата рецесия?
Не желая да атакувам тима и Мъри, а им поисквам да демонстрират по-добри игри. Но след последните три мача той приказва едно и също. Колкото виновност има треньорът, толкоз имат и футболистите, които не знаят къде се намират

Играеш в днешно време пред цялостен стадион и да не знаеш какво да правиш. Как на " Герена " ще изпуснеш Локо Пловдив? Да не приказвам за мачовете със Славия и Септември. След дуела с последния отбор светна алената лампа. Не знам докога почитателите ще имат толерантност. Познавам доста левскари, които са подготвени ръката да си отрежат за тима, само че да вървят на стадиона и да гледат безсъдържателност не знам. Всички условия имат. До през вчерашния ден си измиваха ръцете с Ники Михайлов. Сега като го няма, кой ще бъде изкупителната жертва. В отбора има футболисти като Краев, който не знае къде се намира. Не съм виждал по-слаб състезател в Левски. Да не приказвам за всичките чужденци, които бяха привлечени. Виждам безсъдържателност, безпринципност и даже невъзможност в нахлуване. Търсело се на пожар централен нападател. Досега какво спаха, че не го откриха? Много неща мога да кажа, само че напоследък съм се затишил и не желая посредством моите думи да отпушвам полемики. В момента Стоилов има цялостен картбланш в Левски. Досега треньор на " Герена " не се е употребил с подобен комфорт, а Мъри е на шесто място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР