Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев говори пред

...
Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев говори пред
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: ПАОК не е този отбор, който бе преди години

Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев приказва пред “Тема Спорт ” след разгромната победа с 5:0 над Спартак (Варна) на “Герена ”. Славният нападател на “сините ” разяснява и идния конфликт във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите с ПАОК. Той уточни и какво се е подобрило в играта на “сините ” след изразителния триумф в събота. 

“Левски игра с въодушевление. Спартак (Варна) бяха към 15-20 минути на терена и в случай че беше ноември или декември, Николай Михайлов щеше да настине. Левски показа сигурна игра в отбрана. Много дейни в този мач бяха и фланговете. При две от центриранията от тези зони Билан Бари вкара двата си гола с глава. Патрик-Габриел Галчев направи доста сходни подавания. Имаше разнообразна игра в средата на терена. Виждаха се хрумвания в нахлуване. В този мач се видя, че основаните положения към този момент се вкарват. Дай Боже, да продължи тази наклонност. Все още не мога да преценява добре качествата на Роналдо. Има дребен контакт с топката и сякаш е единствено потребител. Дано да се оправи играта му в идващите мачове. Да, “сините ” няма да могат да вкарат толкоз попадения на ПАОК, само че най-малко дейностите на терена да бъдат по същия метод. Левски да е равносилен противник на гръцкия отбор ”, заяви Вълчев. 

“Бях в Гърция тези дни и приказвах с почитатели на ПАОК. Те ми споделиха, че тимът не е същият, който е бил преди две-три години. Възможно е да бъде надвит от Левски ”, сподели някогашният таран. “Мисля, че дейностите на “сините ” ще са по-балансирани и ще имат за цел да не се позволява попадение. Смятам, че в случай че вкарат един гол на ПАОК и се резервира задатъкът, ще е задоволително. Надявам се да не се стъписат и да не си основат непотребни проблеми. ПАОК не е чак толкоз огромно име и упованията ми са, че Левски ще излезе с упоритост и въодушевление ”, добави Мишо Вълчев.

“Мисля, че дейностите на “сините ” ще са по-балансирани и ще имат за цел да не се позволява попадение. Смятам, че в случай че вкарат един гол на ПАОК и се резервира задатъкът, ще е задоволително. Надявам се да не се стъписат и да не си основат непотребни проблеми. ПАОК не е чак толкоз огромно име и упованията ми са, че Левски ще излезе с упоритост и въодушевление ”, добави Мишо Вълчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР