Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев смята,

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев смята,
Коментари Харесай

Майкъла: Шансът на „сините“ за титла е Лудогорец да им позволи фотосесия

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев счита, че основният арбитър Георги Гинчев е подминал стопроцентова дузпа против Ивайло Чочев по време на вчерашния мач сред Левски и ФК ЦСКА 1948 Сф на „ Герена “

Бизнесменът изрази мнение, че тимът на Станимир Стоилов няма късмет да стане първенец и изрази вяра, че ЦСКА няма да изпусне парата в шампионата напролет.

„ Левски би единия ЦСКА, само че в този момент видя напън против другия. Смятам, че „ сините “ нямат никакъв късмет за купата. Е, в случай че в края на сезона Лудогорец им позволи да си направя фотосесия с нея, могат и да се снимат с трофея, само че единствено толкоз. Остава им да се борят за купичката, както аз обичам да назовавам това трофейче. Учудващо съдията през вчерашния ден не видя дузпата против Ивайло Чочев, а тя беше стопроцентова, няма какво да се разисква. А индивидът беше на три метра от обстановката – по какъв начин не я видя, не знам! Интересно, че даже ВАР не я видя тази дузпа – нито му алармира на основния арбитър, нито пък той изиска помощ. Консултация даже. Иначе се получи забавен мач – ЦСКА 1948 имаше положителни положения, само че и Левски имаше такива. Можеше да има голове. Любо Пенев продължава да потвърждава, че е доста добър експерт, ЦСКА 1948 израсна доста с него.
Направи ми усещане, че шефовете на ЦСКА 1948 бяха в бранш „ Г “, а не в ложата на „ Герена “, което е необичайно. Дали от Левски са ги поканили, не знам, само че практиката не е такава. Преди години съм провел ложа за дербита на „ Армията “, посрещал съм ги всички – цивилизовано, с почитание, да им е удобно, по този начин се прави. А тук Стойчо, Спас и Ради на бетона в бранша, там дори няма и седалки. Някак необичайно ми е всичко това “, сподели Георги Илиев пред Спортал.

" ЦСКА продължава да побеждава, това е доста добре! Така желая – може успеха да е грозна, само че е победа! С Арда (Кърджали) мачът можеше да се развие и по различен метод, имаха още положения и те. Голът, който се анулира, е 50 на 50, само че в последна сметка взехме три точки и гледаме напред. Надявам се единствено след Нова година тимът на Саша Илич да продължи да побеждава. Искам триумф над Левски и Лудогорец, това са най-важните мачове. Дано не станем очевидци на това, което се случва всеки сезон – до Нова година възможностите за купата са разпределени сред нас и Лудогорец 50 на 50, а по-късно стават 100 на 0. Важна е купата, а не купичката ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР