Бившият бразилски нападател на Барселона Ривалдо посочи изход от кризата,

...
Бившият бразилски нападател на Барселона Ривалдо посочи изход от кризата,
Коментари Харесай

Ривалдо: Ако Барса отстрани силен противник в Шампионската лига, ще се събуди

Бившият бразилски нападател на Барселона Ривалдо уточни излаз от рецесията, в която са изпаднали каталунците. Според него отстраняването на един мощен противник в осминафиналите на Шампионската лига, може да преобърне сезона на каталунците, който към този миг не върви изключително добре. Барселона заема едвам седмото място в класирането, а изоставането от водача Атлетико Мадрид е цели 11 точки.

" В момента не виждам Барселона да показва равнище, задоволително за продобиване на Шампионската лига, само че всичко бързо може да се промени при елиминиране на мощен противник в осминафиналите. Това ще даде убеденост на играчите. Но и в случай че отсега нататък продължат да бъдат толкоз неефективни, то даже място в топ 4 в Испания е под въпрос. Дано скоро се разсънят и върнат към положителните игри.

След мача с Ювентус Антоан Гризман упрекна целия тим за загубата. Смятам, че е прав. Това, което виждаме на терена, е недопустимо за историята на клуба. Не е обикновено Барселона да губи с 0:3 значим мач ", споделя Ривалдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР