Бившият американски президент Доналд Тръмп обмисля възможността да оповести желанието

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп обмисля възможността да оповести желанието
Коментари Харесай

Напрежение в САЩ! Изненадваща новина от Доналд Тръмп

Бившият американски президент Доналд Тръмп обмисля опцията да оповести желанието си още веднъж да бъде номиниран за президент от Републиканската партия и разисква вероятни сюжети, защото желае да се възползва от успеха, която се чака републиканците да реализират на междинните избори за Конгрес идния вторник, съобщи Ройтерс, като се базира на трима негови съветници.

" Мисля, че той желае да взе участие в изборите и в случай че разгласи желанието си преди Деня на благодарността, това ще му даде огромно преимущество пред неговите съперници ", споделя източник на осведомителната организация, поискал анонимност.
-->
Съществува обаче и опцията това да даде мотив на евентуалните му противници да се засилват.

Според осведомен източник Тръмп има намерение да разгласи началото на акцията по преизбирането си малко след вота във вторник и сега изследва кой би го подкрепил.

Прогнозите на безпристрастни анализатори и резултатите от изследвания на публичното мнение сочат, че републиканците ще завоюват болшинство в Камарата на представителите и имат шансове да поемат надзор върху Сената. Това би им дало опцията през идващите две години да блокират законодателния дневен ред на президента Джо Байдън.

Електоралните очаквания на демократите бяха попарени от терзанията на гласоподавателите от високата инфлация и в продължение на повече от година публичното утвърждение за Байдън остана под 50 %. Според изследване на публичното мнение на Ройтерс/Ипсос, чиито резултати бяха оповестени наскоро, поддръжката на Байдън е 40 %.

От друга страна, след края на решаващия четиригодишен мандат на Тръмп и щурма на Капитолия, осъществен от негови поддръжници при започване на предходната година, той също не съумя да си възвърне известността измежду гласоподавателите. В същото дипитване Тръмп получава поддръжката на едвам 41 на 100 от респондентите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР