Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част

...
Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част
Коментари Харесай

Цветанов прогнозира драматичен срив на ГЕРБ на изборите заради...

Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, с цел да станат част от новата групировка на Цветан Цветанов. А досегашната дясна ръка на Бойко Борисов е подготвен да беседва с всички партии с десни убеждения.

"Разговорите, които върша през последните няколко месеца, е да намеря съидейници, които са за евроатлантическата устременост на плана, който върша.

Водя диалози както с представители на ГЕРБ, които напущат партията, по този начин и с хора от целия политически набор - в център/дясно ", сподели Цветанов Цветанов в изявление за Bulgaria ON AIR.

По думите му в последните месеци хората получават съществено отчаяние.

"Много от тези хора, които са почтени и с потенциал, представители на ГЕРБ в локалната власт или в други области на страната, имат нужните качества, само че виждат, че всичко, което беше основано през годините...

За доста къс интервал ГЕРБ се трансформира в най-мразената партия. Което е неуместно и толкоз огромна политическа неточност на тези, които през днешния ден ръководят партията и тези, които ръководят страната ", добави някогашният втори в ГЕРБ без да си спомни и своя "принос " в този антирейтинг.

Според Цветанов тази неточност се дължи на загубата от действителността.

"През всичките тези години, участвайки интензивно в остарелия политически план, аз бях индивидът, който първо носеше отговорност, имах непрекъснато връзка и решавах проблеми, които те слагат както на локално, районно, само че по този начин и на хората, които са участвали както на приемни дни като народен представител, по този начин и на срещите, които съм правил в цялата страна ", акцентира той.

Бившият вътрешен министър разяснява, че структурирането на една партия е доста къртовска работа.

"Правителството напълно се отклони от управническия си жанр, който имахме в първия мандат и когато аз бях народен представител в изпълнителната власт ", безапелационен е Цветан Цветанов.

"Процесът и спиралата, в която влезе ГЕРБ, тази смяна на държанието при тези публични констатации и митингите извън - партията ще загуби ужасно доста. Прогнозата, която аз мога да дам е, че те ще получат под 500 000 гласа.

А колкото по-дълго ръководят - те могат да паднат и много под тези гласове ", сподели още създателят на "Републиканци за България ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР