Бившето гадже на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, едва свързва

...
Бившето гадже на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, едва свързва
Коментари Харесай

Бившата на Слави едва свързва двата края

Бившето гадже на Слави Трифонов – Мартина Огнянова , едвам свързва двата края. Ексбалерината и новата й половинка Коко Колев имат общ бизнес с козметика от Мъртво море, с който едвам съумяват да устоят двете си деца, научи „ Галерия “.

Двамата са дистрибутори на известна марка био артикули, като персонално вършат презентации на козметиката. Коко Колев, който дълги години бе треньор по бокс, заряза спорта и стартира да прави маски за лице на застаряващи дами единствено и единствено фамилният бизнес да върви. Въпреки общите им старания, двамата от ден на ден затъвали финансово, настояват техни близки.

Любопитна детайлност е, че преди време точно Слави оказал помощ на Мартина да се захване със собствен бизнес. Лично шоуменът спонсорирал първите стъпки на Огнянова в региона на козметиката.

След като се разделиха преди 4 години, балерината позагърби това начинание и се отдаде на майчинството. В един миг обаче заплатата на Коко станала извънредно незадоволителна и се наложило Мартина да стартира работа. За страдание, двете бременности се отразили фрапантно на физиката на Огнянова и никой хореограф не я желал в балета си.

 

Така през 2017-а дружно с Колев вземат решение напълно да се преориентират и стартират бизнеса си с израелска козметика. За да не заплащат ненужно на чиновници, Коко захвърля боксовите ръкавици и стартира нежно да масажира пъпчиви кожи за общото фамилно богатство. Въпреки това, изкарват едвам покрият главните си битови потребности, разкриват техни познати.

Че парите не им стигат, проличава и от външния тип на Мартина. Бившата балерина очевидно се е поизоставила и към този момент не може да си разреши марковите облекла, с които се фръцкаше по време на връзката си със Слави.

Излишните килограми и занемарената й визия са най-малкият й проблем, цъкат с език нейни близки. По думите им, Огнянова и Колев са затънали крепко в заеми около инвестицията в биокозметика и в случай че Коко не стартира да взе участие в платени ММА боеве, няма късмет да изплуват от блатото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР