Бившата служителка на Сената на САЩ Тара Рийд, която твърди,

...
Бившата служителка на Сената на САЩ Тара Рийд, която твърди,
Коментари Харесай

Номинацията на Байдън за кандидат за президент на САЩ гарнирана със сексуален скандал

Бившата служителка на Сената на Съединени американски щати Тара Рийд, която твърди, че е била от Джо Байдън преди към 30 години, счита, че Демократическата партия е пренебрегнала случая и носи част от отговорността, оповестява ТАСС, базирайки се на нейно изявление пред Fox News.
като претендент за президент на Демократическата партия във вторник. Рийд беше негов асистент, когато беше сенатор от Делауеър. По-рано Рийд нееднократно е заявявала в медиите, че е била подложена на полово посягане от страна на Байдън. През април тя подаде полицейски протокол в американската столица, в който се показва, че през 1993 година в един от коридорите в Капитолия без нейно позволение Байдън я целунал, докосвал я и настоял за интимни връзки.
 Тръмп наподобява проумя, че Байдън има положителни шансове против него Тръмп наподобява проумя, че Байдън има положителни шансове против него
Доналд Тръмп смята, че възможностите му за победа в идните американски президентски избори са изравнени с тези на главния му противн...
Рийд сподели в изявление, че е изгубила всичко, в това число и работата си, когато повдигнала обвинявания против Байдън. Тя се оплака, че нито медиите, нито представителите на Демократическата партия обръщат дължимото внимание на нейните изказвания. Рийд акцентира, че някои от демократичния хайлайф, " някои мощни хора, свързани с партията ", също са забъркани в полови закононарушения.
Дълбоко съм обезпокоена от груповото отказване на това и манипулирането на жертвите. Смятам, че Национален комитет на Демократическата партия е отчасти виновен, тъй като той освен пренебрегва протичащото се, само че и взе участие в него, прикривайки виновника, съобщи Рийд съгласно БГНЕС.
На 1 май Байдън назова обвиняванията на Рийд погрешни. Той означи, че има несъответствия във версията, която тя показа пред публицисти.
Още преди формалното известие на Байдън, че ще се кандидатира за президент, няколко дами го упрекнаха в неуместно държание: натрапчиви обятия и непоискани целувки. Байдън изясни това, като сподели, че е привикнал с разнообразни „ обществени правила “ и даде обещание, че ще бъде „ по-уважителен към персоналното пространство “ на другите хора.
Междувременно Байдън публично одобри номинацията на демократите за претендент за президент на Съединени американски щати.
 Тръмп избухна поради тирада на Мишел Обама Тръмп избухна поради тирада на Мишел Обама
В речта си Обама обрисува Тръмп като трагичен, разделящ обществото водач, който не се е съобразил с предизвикването на пандемията C...
В речта си в Делауеър той съобщи: " Обединени можем и ще преодолеем този тъмен интервал в Америка. Настоящият президент от дълго време потопи Съединени американски щати в мрак. Твърде доста яд, прекалено много боязън, прекалено много разделяне. Тук и в този момент ви давам думата си: в случай че ми поверите президентството, ще ви поведа кън най-хубавото нас, а не към най-лошото. Аз ще бъда съдружник на светлината, а не на мрака. Време е ние хората да се обединим ". Той уточни, че в случай че Тръмп бъде избран отново „ ще бъде това, което е преживяхме през последните четири години “ и попита американците дали това желаят за децата си.
По-късно Байдън отдели миг в речта си за приемане, с цел да благодари на някогашния президент Барак Обама: „ Ти беше страховит президент “, обърна се към него претендентът.
Тръмп отговори в Twitter в действително време: " Обама беше заловен да шпионира нашата акция. Ако съм тук, това е, тъй като Обама беше неуспех. "
Роден в Скрантън, Пенсилвания, наследник на притежател на дребен бизнес с ирландски корени, Джо Байдън претърпява бурния напредък на американската междинна класа. Завършил е юридически факултет през 1968 година, когато доста от неговите връстници оживяват студентския митинг и по-късно митингите против войната във Виетнам. Байдън през това време стои в костюм и вратовръзка и възнамерява политическата си кариера. На 30 години той към този момент е сенатор за щата Делауеър. Влиза в Капитолия за първи път на 3 януари 1973 година и остава там до 15 януари 2009 година, когато става заместител на Обама.
Най-малко трийсет години Байдън си се показва в Овалния кабинет като главнокомандващ Съединени американски щати. За първи път пробва през 1988 година, по-късно през 2008 година, когато е изпреварен от Хилари Клинтън и изгряващия Обама. През 2016 година той би трябвало да се откаже, защото партията беше избрала Хилари.
 Взаимни нападки и рецензии сред Обама и Тръмп Взаимни нападки и рецензии сред Обама и Тръмп
Доналд Тръмп в никакъв случай не е приемал съществено американското президентство, по тази причина и му липсват уменията да се развива, сподели предшественикът...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР