Бившата съпруга на Роман Абрамович - Даша Жукова, очаква първото

...
Бившата съпруга на Роман Абрамович - Даша Жукова, очаква първото
Коментари Харесай

Бившата на Абрамович чака дете от милиардера Ставрос

Бившата брачна половинка на Роман Абрамович - Даша Жукова, чака първото си дете от милиардера корабен магнат Ставрос Ниархос Даша е бременна близо година след сватбата им в първокласния ски курорт Сейнт Мориц, която бе на стойност 5 милиона английски лири.

39-годишната някогашна брачна половинка на притежателя на футболния клуб Челси - Роман Абрахамович, се омъжи за 35-годишния правоприемник на корабен магнат през януари на блестяща гала.

Според Page Six, Даша и брачният партньор й Ставрос са разчувствани от бременността, написа Дейли Мейл.

Даша и Ставрос, който е кръстен на починалия си дядо милионер, бяха другари повече от десетилетие, само че станаха двойка след раздялата й през 2017 година с Абрамович.

Даша беше омъжена за притежателя на Челси - Роман Абрамович, който е на 53 години, близо 10 години, преди да приключи връзката си с бракоразвод за милиони лири през 2017 година

Съдебните документи, подадени в Ню Йорк, демонстрират, че Абрахмович и Жукова са финализирали развода си през август предходната година.

Раздялата включваше прекачване на благосъстоятелност на стойност над 92 милиона $ на Даша - в това число четириетажно имение в Манхатън.

Родената в Москва Даша към този момент има две деца от Абрахамович - наследник Аарон Александър, роден през 2009 година, и щерка Лиа Лу, родена през 2013 година

И двете им деца са родени в Съединени американски щати и живеят с майка си в Манхатън, като посещават учебно заведение в града.

След раздялата си Даша и Роман обявиха, че са поели ангажимент да отглеждат дружно децата си и да работят дружно като съоснователи на Музея за модерно изкуство „ Гараж “ и културния център на остров Нова Холандия в Санкт Петербург.

Най-шумната сантиментална връзка на Ставрос до момента беше с наследницата на хотели Парис Хилтън /на 38 години/, с която той излизаше от края на 2005 година до март 2007 година

Бизнесменът, който е част от гръцката корабоплавателна династия Niarchos, е имал връзки и с актрисите Линдзи Лоън и Мери-Кейт Олсен, както и с модела Джесика Харт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР