Бившата половинка на Джони Деп - френската певица Ванеса Паради,

...
Бившата половинка на Джони Деп - френската певица Ванеса Паради,
Коментари Харесай

Ванеса Паради се омъжи

Бившата половинка на Джони Деп - френската певица Ванеса Паради, мина под венчило за пръв път. Тя сподели заветното „ да “ на 45-годишния публицист и режисьор Самюел Беншетрит в градчето Сен Симеон в събота.

Очарователното миньонче беше избрала обичайната булчинска рокля с кормила в кремаво и с воал върху повърхностно къдравите коси. Младоженецът беше нагизден в тъмносин костюм и черна вратовръзка. Церемонията беше в стеснен фамилен кръг.

Сред гостите беше дъщерята на Паради и Джони Деп – 19-годишната Лили-Роуз. Синът им Джон Кристофър „ Джак “ Деп Трети отсъстваше от тържеството, поради сериозните си здравословни проблеми.

Френската звезда е тясно обвързвана с дребното градче, което е на 1 час път от Париж. В него татко й притежаваше ресторант Ле Сурс, само че умря в края на 2017 година.

Ванеса и Самюел се сгодиха през ноември 2017 година откакто се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на кино лентата Chien, чиято премиера беше на фестивала в Кан през май.

Преди режисьора да я плени, Паради имаше няколко краткотрайни случки откакто се раздели с дългогодишната си обич Джони Деп. С него бяха дружно 14 години и имат две деца, само че по този начин и не официализираха връзката си.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР