Инцидент със самолета на кандидата президент Доналд Тръмп. Той се

...
Инцидент със самолета на кандидата президент Доналд Тръмп. Той се
Коментари Харесай

Самолетът на Тръмп удари друг на летището във Флорида

Инцидент със самолета на претендента президент Доналд Тръмп. Той се сблъска с различен аероплан на летището в Уест Палм Бийч във Флорида, заяви Ройтерс във вторник, базирайки се на източник.

Според организацията крилото на Боинг 757, благосъстоятелност на Тръмп, е блъснало различен аероплан, до момента в който рулирал на интернационалното летище. Отбелязва се, че случаят е станал в неделя.

Преди това Boeing заплати на Alaska Airlines $160 млн. отплата за загубите след януарския случай със самолета Boeing 737 MAX. След това, заради разхерметизация, самолетът направи спешно кацане малко след политане и загуби част от фюзелажа.

След януарската изключителна обстановка с Boeing 737 MAX, Федералната авиационна администрация (FAA) подреди краткотрайно прекъсване на употребата на този вид самолети и инспекции. Те продължиха шест седмици и засегнаха Boeing и Spirit AeroSystems, които създават фюзелажа на самолета. През март от The New York Times стана ясно, че Boeing не е минал 33 от 89 инспекции на FAA, съобщи " Труд ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР