Беше доста седмица за принц Хари и Меган Маркъл. Часове

...
Беше доста седмица за принц Хари и Меган Маркъл. Часове
Коментари Харесай

Благотворителната дейност на Меган Маркъл и принц Хари – проблеми с даренията, спорове за „престъпления“ и изскачащ бутик

Беше много седмица за принц Хари и Меган Маркъл. Часове след приключването на сполучливото им посещаване в Нигерия, двойката беше наранена от несъгласия към тяхната благотворителна организация в Съединени американски щати.

Организацията с нестопанска цел, Archewell, беше оповестена за „ извършител “ в Съединени американски щати и краткотрайно принудена да спре всяко набиране на средства и харчене.

Главният прокурор на Калифорния, Роб Бонта, сподели, че благотворителната организация е разрешила формалните регистрационни такси да изтекат от началото на май. Освен това той съобщи, че благотворителната организация " не е в положително положение " и е лимитирана да прави действия, изискващи регистрация.

Въпреки това източници, близки до Хари и Меган, настояха, че всички изчезнали файлове са били „ декларирани в точния момент “. И наподобява, че са били прави - Archewell към този момент не е посочен като " нарушител ", като статусът му в регистъра към този момент е маркиран като " настоящ " съгласно уеб страницата на Министерството на правораздаването.

Както съпрузите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР