Бившата лекоатлетка Розка Станчева, за която много се говореше преди

...
Бившата лекоатлетка Розка Станчева, за която много се говореше преди
Коментари Харесай

Спортното министерство назначи на работа 90-годишната баба Розка

Бившата лекоатлетка Розка Станчева, за която доста се говореше преди месец след шокиращи фрагменти в интернет, е назначена в спортното министерство. Това заяви Радостин Василев. Спортният министър изясни, че също като всички хора се е разчувствал, когато видял фрагментите по какъв начин 90-годишната баба Розка, донесла над 100 медала на България, рови в боклука, търсейки прехранване.

" Назначена е в ММС от 16 май. Видях видеото, което провокира страсти в мен, както и в другите жители. На фрагментите се вижда по какъв начин дамата рови в боклука... Взех ограничения. Тя, а и доста други пенсионери не заслужават тази орис. Трябва да има пожизнени пенсии за първенците на България ", разяснява Радостин Василев в студиото на Българска национална телевизия.

Попитан на каква служба е назначена Станчева, той изясни: " Тя е потребна с това, че може да ни научи да бъдем на първо място хора. Активен състезател на 90 година с под 200 лв. пенсия... Най-малко историите, които споделя, ни демонстрира по какъв начин би трябвало да се отнасяме към първенците. С това предопределение мисля, че давам образец на сътрудниците по какъв начин с едно малко нещо можеш да промениш живота на човек ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР