Бивш полицай от Пловдив е изчезнал безследно в Родопите, съобщава

...
Бивш полицай от Пловдив е изчезнал безследно в Родопите, съобщава
Коментари Харесай

Извънредно! Полицаите настръхнаха! Техен колега изчезна в Родопите

Бивш служител на реда от Пловдив е липсващ безследно в Родопите, оповестява marica.bg. Издирването на Димитър Даскалов продължава към този момент трети ден, само че към този момент не дава резултат. В търсенето вземат участие над 40 души – служители на реда от Първо районно, горски чиновници, ловци и локални поданици.

В четвъртък Даскалов, който живее в село Първенец, поел нагоре към планината и оттогава следите му се губят. Издирването му е почнало от петък, откакто вечерта не се прибрал. Служители на реда и доброволци обхождат регионите на селата Дедево, Ситово, Бойково, защото последните сведения за посоката, в която е тръгнал пенсионираният служител на реда, водят натам.

Димитър даскалов е дълготраен чиновник на Първо районно ръководство на полицията в Пловдив. Бил е младши полицейски контрольор и е отговарял точно за родопския сектор, в който в този момент е липсващ. Пенсионирал се преди към година и половина.

Хората, които го познават, настояват, че е дребна вероятността да се е заблудил и изгубил в планината, тъй като познавал региона доста добре, също така бил и ловджия. Засега версиите на проверяващите се свеждат до три – че му е прилошало, до момента в който е вървял, че е претърпял непредвидена акцидент или че е атакуван от диво животно в гората.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР